Izjava o zaštiti osobnih podataka

Izjava o zaštiti osobnih podataka

Popunjavanjem obrasca dajem dopuštenje da Hrvatska gospodarska komora koristi moje osobne podatke (ime i prezime, telefon, fax, e-mail) u svrhu slanja obavijesti putem e-pošte.

Napominjemo da su Vaši osobni podaci dostupni strogo ograničenom broju osoba te ističemo da u svakom trenutku možete povući ovu privolu.

Ujedno Vas obavještavamo da će Vaši osobni podaci biti pohranjeni u Hrvatskoj gospodarskoj komori u razdoblje dok je ova privola aktivna, odnosno dok god ju ne povučete te da je za obavljanje nadzora nad obradom osobnih podataka u Republici Hrvatskoj nadležna Agencija za zaštitu osobnih podataka.

Za sva pitanja u vezi s primjenom Opće uredbe o zaštiti podataka i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka možete se obratiti na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona: 01/4561 555.

 

Kako bi ova web stranica radila pravilno, kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (kolačića). Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne.